Google
 

söndag

GRATIS Ericssonaktier!

OBS erbjudandet går ut 070601.

Hittade ett erbjudande om 15st gratis Ericssonaktier hos E*Trade när man öppnar depå där.
Enda haken för att ta del av erbjudandet är att antingen göra sin första affär eller startar upp ett månadssparande innan 1:a juni. Kan vara lite tight om tid att hinna göra 1 affär innan 1:juni men öppna månadssparande gör man enkelt och snabbt.
Vill man avsluta sitt månadssparande och ta ut pengarna efter att man erhållit aktierna så är det nog inga problem.

Har du barn så passa på att signa upp dem på detta. Aktierna kanske inte är värda så mycket just nu men när barnen är vuxna så har det säkert stigit i värde en hel del.

Avtalet skickas in helt portofritt så detta kostar inte en enda krona. Man får även 3% ränta på kontanta medel och de omfattas av statlig insättningsgaranti.


Gratis är gott!


Klistrar in informationen från E*Trade om detta:

Vi laddar din depå med 15 Ericssonaktier kostnadsfritt!

E*TRADE är nätmäklaren som passar så väl aktiva investerare som långsiktiga småsparare. Tack vare att vi är så stora och finns på så många marknader har vi alltid de senaste produkterna, de modernaste verktygen och den bästa servicen.

Om du öppnar en depå hos E*TRADE och startar upp ett månadssparande alternativt gör din första affär innan den 1:a juni sätter vi in 15 stycken Ericssonaktier i din depå (värde ca 390 kr 28/3-07). Du får dessutom 3% i ränta på dina pengar från första sparade kronan.

Nya kunder som fyller i formuläret samt samt skickar in depåavtal före 070601 erhåller en depå med extra förmånlig ränta (Bonusdepå).
Räntan gäller i enlighet med E*TRADEs allmänna villkor. Ericssonaktierna förs över till aktiva depåer inom fyra veckor efter kampanjslut. Erbjudandet gäller endast nya kunder och kan inte kombineras med andra erbjudanden. E*TRADE Sverige AB står under Finansinspektionens tillsyn och kontanta medel omfattas av den statliga insättningsgarantin.

ANMÄLAN

ANMÄLAN för dina barn

4 kommentarer:

Anonym sa...

Pah, jag fyllde i den där anmälan direkt när jag såg ditt inlägg men har fortfarande inte fått några papper från dom. Antar att dom inte var så sugna på att dela ut gratis aktier ändå...

Anonym sa...

Blanketter brukar komma hem inom någon dag. Men snabbaste sättet hade nog varit att fylla i och skicka in online pdf:en som man också fick möjlighet att ladda ner direkt efter anmälan.

Anonym sa...

Mmm... Hade nog varit det. Har fortfarande inte sett röken av dom som skulle skickas, så jag kan gott glömma det där erbjudandet. Tack för tipset iaf!

Anonym sa...

Verkar fortfarande finnas chans att få gratis aktier genom att värva en vän.

Ta en titt på
http://tinyurl.com/3c8bc4

Erbjudandet gäller till 20juli 2007