Google
 

fredag

Tillverka gratis värme!

Idag tänkte jag visa hur man bygger en "luftsol" som kan ge helt gratis värme och ventilation åt källaren, garaget, verkstan, sommarstugan, krypgrunden mm.


Här kommer byggbeskrivningen i pdf.
(backuplänk)

5 kommentarer:

Snåljåp sa...

Tack för beskrivningen, sånt här är grymt intressant tycker jag! I vårt framtida hus ska jag utnyttja sol och vind så mycket det bara går.

Anonym sa...

Instämmer helt och hållet att det här är riktigt intressant. Mitt framtida mål är att bli 100% självförsörjande på energi. Kanske till och med sälja eventuellt överskott på el.

Anonym sa...

Jag köpte min på Solarventi.dk
blåser in torr, varm luft i min källare. När jag isolerat källaren räknar jag med att den ska ge värme utan hjälp av el-elementen.

Anonym sa...

Woah! Sånt här älskar jag, kommer förhoppningsvis värma mitt garage på det här sättet i framtiden. Och med dagens soppapriser så lär den bilen inte gå på bensin. ;) (Tack för tipset!)

Anonym sa...

Ni helt underbara människor som tänker så miljövänligt och samtidigt sparar man pengar också så tack så jätte mycket att ni finns och må ni leva i över hundra år både ni som har skrivit de här tipsen och ni som kommenterar här. HA DET BÄST GOTT FOLK